Zimske biološke delavnice

Novica iz dne 6.2.2018

Zimske biološke delavnice

Zveza za tehnično kulturo Slovenije v februarju ponovno načrtuje izvedbo Zimskih bioloških delavnic na temo Komunikacija v biologiji, namenjenih vsem srednješolcem z zanimanjem za biologijo.

Delavnice bodo obsegale teoretični del s predavanji, ki jih bodo izvedli profesorji iz Biotehniške fakultete in Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, ter praktični del, kjer bodo dijaki spoznali osnove sterilnega dela v laboratoriju in izvedli mikrobiološki laboratorijski eksperiment. Na delavnicah se boste spoznali tudi z nalogami iz preteklih bioloških olimpijad, zato jih še posebej priporočamo vsem, ki se želite uvrstiti v ekipo, ki bo na letošnji olimpijadi iz biologije v Teheranu zastopala Slovenijo.

Delavnice bodo potekale v petek, 23. februarja, soboto, 24. februarja in nedeljo 25. februarja 2018 v Biološkem središču v Ljubljani, Večna pot 111.

Podroben program delavnic

Delavnice bodo vodili naši predhodni udeleženci Mednarodne biološke olimpijade, študentje ter zaposleni na Biotehniški fakulteti, Tjaša Košir, Eva Kočar, Tim Prezelj in Domen Vaupotič.

Prijavite se lahko do srede, 21.2.2018.

PRIJAVNICA

 

 

Rok za prijavo je 21. 2. 2018.
Datum: 
torek, 6. Februar 2018