Nagradna strokovna ekskurzija

Novica iz dne 16.9.2016

Nagradna strokovna ekskurzija

Prvouvrščeni (v skladu s pravilniki) z naših tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v preteklem šolskem letu so si tudi tokrat priborili udeležbo na nagradni strokovni ekskurziji.

Ekskurzija bo letos potekala v petek, 30. 9. 2016, odpravili pa se bomo na Dolenjsko. Najprej bomo obiskali podjetje Trimo v Trebnjem, v katerem  razvijajo originalne in celovite rešitve na področju ovoja zgradb, jeklenih konstrukcij in modularnih prostorskih rešitev. Predstavniki podjetja nam bodo povedali nekaj osnovnih informacij o podjetju, usmeritvah, načinu dela in profilu kadrov, ki jih zaposlujejo, ogledali si bomo proizvodni obrat in njihovo proizvodno linijo ter praktičen prikaz uporabe njihovih produktov. Po kosilu pa se bomo odpravili še zgodovini naproti, in sicer bomo obiskali Bazo 20 v Kočevskem Rogu. Baza je  edini na tako skriven način zgrajen in ohranjen sedež vodstva kakega odporniškega gibanja v Evropi.

Za malico in kosilo bo poskrbljeno :)

Nagrajenci, ki so izrazili interes za udeležbo, so bili o ekskurziji že obveščeni prek e-pošte. Če je kje kakšen zamudnik, naj se nam čim prej javi na ekskurzija@zotks.si.

Mladim, ki so se izkazali na različnih področjih, želimo omogočiti dodatne priložnosti za obogatitev svojega znanja in vpogled v delovanje in organizacijo uspešnih slovenskih podjetij.
Datum: 
petek, 16. September 2016