Slovesna prireditev ZOTKINI TALENTI 2016 - natečaj

Novica iz dne 6.4.2016

Slovesna prireditev ZOTKINI TALENTI 2016 - natečaj

Koga iščemo?

Za slovesno razglasitev rezultatov državnih tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v organizacij Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) ZOTKINI TALENTI 2016 letos ponovno iščemo nastopajoče, ki bodo imeli priložnost pokazati svoj talent in popestriti slovesno prireditev. Plesalci, pevci, igralci, športniki, umetniki in drugi talenti, pošljite nam svoje ideje za spored prireditve ZOTKINI TALENTI. Še posebej lepo vabljeni vsi, ki tudi sicer sodelujete na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizacij ZOTKS.

Prireditev bo potekala v soboto, 11. junija 2016, v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Sodeluj na natečaju in morebiti boš prav ti na končnem seznamu nastopajočih na slovesni prireditvi. Oglejte si posnetek lanske prireditve ZOTKINI TALENTI 2015.

Kako lahko sodelujem?

Če te mika, nam pošlji predlog oziroma posnetek točke/nastopa/vaje ipd. Posamezen posnetek naj ne bo daljši od 4 minut. Posnetek nam najkasneje do konca aprila 2016 na elektronskem nosilcu (DVD, CD, USB) pošlji na naslov ZOTKS, Zaloška 65, 1000 Ljubljana (s pripisom ZOTKINI TALENTI). Posnetek naj bo v formatu mp3 ali mpeg-4. Posnetkov v drugih formatih ne bomo upoštevali. Poleg tega izpolni spodnjo prijavnico ter jo podpisano skupaj s posnetkom prav tako pošlji na naš naslov. Število poslanih posnetkov na posameznika ni omejeno. Izpolnjena in podpisana izjava je pogoj za sodelovanje na natečaju. V primeru, da je poslan posnetek, na katerem nastopa več oseb, mora vsak od nastopajočih posebej izpolniti ta obrazec. Če posameznik pošlje več posnetkov, mora poslati vsakega posebej in za vsakega izpolniti prijavnico in podpisati izjavo.

Kako bo potekal izbor?

Komisija, ki jo bo sestavila ZOTKS, se bo o končnem izboru odločila na podlagi skladnosti prijavljenih kandidatov/kandidatk oziroma njihovih točk s preostalim scenarijem ter na podlagi lastnega mnenja o njihovi kakovosti in atraktivnosti. Komisija si pridržuje pravico, da si za končno odločitev pomaga s pomočjo glasovanja prek socialnih omrežij oziroma drugih medijev. V primeru da se nobena od prijavljenih točk komisiji ne bo zdela primerna, si komisija pridržuje pravico, da ne izbere nobene od poslanih točk.

O izboru bomo vse, ki boste poslali svoje posnetke, obvestili najkasneje do 20. maja 2016.

Dodatne informacije lahkodobiš na naslovu talenti@zotks.si.

PRIJAVNICA - Natecaj ZOTKINI TALENTI 2016 - PRIJAVNICA in IZJAVA

 

 

Prireditev je zelo odmevna in dobro medijsko pokrita, zato izkoristi priložnost!
Datum: 
sreda, 6. April 2016