ZOTKINI TALENTI 2016 - vabilo in prijave

Novica iz dne 9.5.2016

ZOTKINI TALENTI 2016 - vabilo in prijave

Vabilo2.jpg

 

11. junij 2016 ob 16. uri

Gallusova dvorana, Cankarjev dom, Ljubljana

 

Prireditev pripravljamo v čast najboljšim mladim talentom, ki ste se s svojim znanjem, sposobnostmi, inovativnostjo in ustvarjalnostjo izkazali na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS. Tvoji rezultati oziroma dosežki in dosežki drugih talentov si zaslužijo posebno pozornost.

Častna pokroviteljica prireditve je ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Maja Makovec Brenčič.

Prireditev bosta vodila Jure in Luka Sešek, nastopali pa bodo tudi naši izbrani multitalenti.

 

Na prireditev ste vabljeni vsi zlati nagrajenci s tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev, ki jih organizira ZOTKS in mentorji zlatih nagrajencev. Prosimo, da potrdite svojo udeležbo preko spletnega obrazca, ki ga najdete TUKAJ.

Nagrajenec/ka, pri potrjevanju v polje vnesi tudi podatke o tem, koliko spremljevalcev (ožjih družinskih članov) želiš, da pride s tabo. Vabilo načeloma velja zate in še za enega spremljevalca (vpiši število 1 pri vnosu podatkov). Če pa želiš, da s tabo pride več spremljevalcev, vnesi število vseh spremljevalcev v obrazec. Mentorji so prejeli posebno vabilo in se prijavljajo samostojno. V primeru, da bo v dvorani dovolj mest, bomo tvoje želje upoštevali, o čemer te bomo prek e-naslova, ki ga boš vnesel/a ob prijavi, obvestili najkasneje dan pred prireditvijo. Prosimo te za razumevanje, saj je kljub temu, da smo za to priložnost izbrali eno največjih primernih dvoran v Sloveniji, sedežev vseeno le končno število.

Najboljši zlati nagrajenci, boste med prireditvijo sedeli na tribuni na odru. Na oder smo povabili prve tri s tekmovanj iz znanja kemije, biologije, naravoslovja in logike ter prve v posamezni kategoriji s tekmovanja iz znanja konstruktorstva, modelarstva, tekmovanj v sklopu Festivala inovativnih tehnologij (FIT) in državnega srečanja mladih raziskovalcev. Zato vas prosimo, da v soboto, 11. junija  2016, vstopnice za v dvorano prevzamete med 13:00 in 15:00 na Info točki ZOTKS v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma. Da se izognemo nepotrebnim zastojem, predlagamo, da vstopnic ne prevzamete v zadnjem trenutku. V dvorani na sedežu na odru morate biti najkasneje ob 15:45! Ali boste sedeli na odru ali v dvorani piše v vabilu, ki ste ga dobili.

Vsi ostali zlati nagrajenci boste svoja zlata priznanja lahko prevzeli med 13:00 in 15:30 v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma. Zaradi velikega števila zlatih nagrajencev sicer ne boste poklicani na oder, bodo pa vaša imena izpisana na video zaslonu v času prireditve. Prosimo vas, da priznanja prevzamete pravočasno, saj vam bomo takrat dali tudi vstopnice za v dvorano - za vas in za vaše spremljevalce.

Mentorji, vaše vabilo velja le za vas, potrditve udeležbe pa bomo sprejemali le do popolnitve mest*. Pssssst! Nič sicer ne obljubimo, ampak če želite s seboj tudi vi pripeljati spremljevalca, nam pišite na talenti@zotks.si in poskusili vam bomo ustreči. :-)

Spremljevalne aktivnosti:  pred prireditvijo, od 13:00 do 16:00, bomo v Veliki sprejemni dvorani pripravili alejo tehniških in naravoslovnih fakultet, kjer se boste lahko pozanimali o študiju in načinu raziskovanja pri njih, sodelovale pa bodo tudi nekatere druge organizacije. Za listanje in branje bodo na voljo vsi letošnji izvodi revije TIM, načrtujemo pa tudi še kakšno presenečenje.

V času od dneva prireditve in vse do konca šolskega leta (31. 8. 2016) nagrajence v svoje prostore vabijo različni muzeji, vrtovi, galerije, kupone za brezplačen vstop ste dobili skupaj z vabilom, nagrajenci tekmovanja mladih raziskovalcev pa ga boste dobili skupaj s priznanjem.

 

*Dodatno pojasnilo: število sedežev v Gallusovi dvorani je 1545. V letošnjem letu je vseh zlatih nagrajencev - ZOTKINIH TALENTOV - s tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev več kot 700. Vsak nagrajenec lahko s seboj pripelje enega spremljevalca. V primeru, da bi bilo želja za udeležbo več kot sedežev v dvorani, bomo oblikovali čakalno listo oz. poiskali primeren način za spremljanje prireditve, o čemer vas bomo obvestili prek elektronskega naslova, ki ga boste vnesli ob prijavi. Na elektronski naslov boste prejeli tudi obvestilo o uri in mestu prevzema vstopnice na dan prireditve, in sicer najkasneje v četrtek, 9. junija 2016. Prosimo vas za razumevanje, saj je kljub temu, da smo za to priložnost izbrali eno največjih primernih dvoran v Sloveniji, sedežev vseeno le končno število.

Datum: 
ponedeljek, 9. Maj 2016