Naročilo na revijo TIM

Novica iz dne 5.9.2016

Naročilo na revijo TIM

Spoznajte revijo TIM!

Revija za tehniško ustvarjalnost mladih TIM je edina tovrstna revija pri nas. Namenjena je predvsem mladini ter tudi tistim, ki jih zanimajo naravoslovno-tehnične in tehnično-športne teme ter seveda modelarstvo. Prinaša prispevke s področij tehniških interesnih dejavnosti, ki jih gojijo na šolah, v klubih in društvih ali se z njimi ukvarjajo številni posamezniki. V vsakem letniku izide deset številk. Revijo ureja desetčlanski uredniški odbor priznanih strokovnjakov in poznavalcev tehnične kulture.

Na straneh revije TIM lahko najdete reportaže z različnih tekmovanj in drugih prireditev, prispevke o vseh zvrsteh modelarstva, maketarstva, elektronike, elektrotehnike, računalništva ter rubriko za spretne roke. Reportaže prinašajo novosti in izpostavljajo uspehe slovenskih modelarjev, maketarjev ter drugih tehniških ustvarjalcev. Strokovni članki so izredno poučni in uporabni; vsakega bralca vodijo od osnov do končnega cilja – uporabnega izdelka. Prispevki v rubriki za spretne roke predstavljajo neizčrpen vir idej za izdelavo številnih izdelkov iz papirja, lesa, tkanin, umetnih mas in kovin. Vsebina revije je tematsko prilagojena tudi učnim načrtom v osnovnih šolah (tehnika in tehnologija ter naravoslovje in tehnika) in tehniškim interesnim dejavnostim.

TIM je ena od redkih slovenskih revij, ki se lahko pohvali z več kot 50-letno tradicijo. Ob njej so zrasli številni strokovnjaki s področij tehnike in naravoslovja, modelarji in ljubitelji tehnične kulture.

Letna naročnina na revijo TIM (10 številk) znaša 33,75 EUR (DDV vključen). Za dostavo v tujino 50,00 EUR (z DDV). Cena posamezne števile pa je 3,75 EUR (z DDV).

NAROČILNICA

Naročilo na revijo TIM s svojimi podatki pošljite na revija.tim@zotks.si
Datum: 
ponedeljek, 5. September 2016