Poletni tabor računalništva 2016

Medvedje Brdo 21. do 27. avgust 2016 20 udeležencev

Kaj bomo počeli?

Udeležence bomo popeljali tudi letos na zanimivo potovanje v svet programiranja. Glede na to ali imaš izkušnje ali ne, te bomo uvrstili v ustrezno skupino in ti s prijaznimi mentorji pomagali osvojiti prve programerske izkušnje ali pa ustvariti najboljši izdelek na svetu. Večino časa bomo razdeljeni v večje ali manjše skupine in postregli tudi z zanimivimi uporabnimi predavanji. Poskrbeli bomo tudi za hitro lokalno omrežje, naši mentorji pa že pridno trenirajo za večerne spopade v virtualnem svetu.

Kdo lahko pride?

Ti! Če imaš med 13 in 18 let. Ne glede na to, ali že imaš izkušnje s programiranjem, izpolni prijavnico. Po potrditvi prijave ti bomo poslali kratko anketo s preprostimi nalogami. Na podlagi tvojih rešitev te bomo vključili v skupino, kjer se boš najbolje počutil/-a.

Kdaj in kje?

Od nedelje, 21. 8., do sobote, 27. 8. 2016 v CŠOD dom Medved, Medvedje brdo 13, Rovte.

Na kaj ne smem pozabiti, ko pakiram?

Prenosni računalnik, pisala in zvezek, družabne igre, primerno obleko in obutev tudi za aktivnosti v naravi, posteljnino (rjuha, prevleka za odejo, prevleka za blazino), copate za v dom, zaščito pred soncem, zaščito pred komarji in klopi, pribor za osebno higieno, zdravstveno izkaznico in osebni dokument. Dobrodošla sta tudi fotoaparat in glasbeni inštrument oziroma drugi rekviziti po želji.

Kaj pa če prenosnega računalnika nimam?

To sploh ni težava, le ob prijavi to navedi v komentarju in poskrbeli bomo za primeren prenosni računalnik.

Kdo je vodja?

Tadej Žlak, dolgoletni zunanji sodelavec ZOTKS, večletni vodja poletnega tabora računalništva in ustanovitelj Šole prihodnosti Maribor.

Do kdaj se moram prijaviti?

Prijave* sprejemamo do zasedbe mest oziroma najkasneje do nedelje, 10. 7. 2016. Prijave sprejemamo izključno preko spletnega prijavnega sistema, preko elektronske pošte niso možne niti prijave niti rezervacije mest. Navodila za prijavo in povezavo do prijavnega sistema najdete TUKAJ.

* V primeru sprememb pogojev izvajanja ali premajhnega števila udeležencev si organizator pridržuje pravico do spremembe programa ali višine prispevka oziroma odpovedi poletne šole.

Kaj moram storiti, da bo prijava veljavna?

Ob prijavi je potrebno vplačati prostovoljni prispevek za udeležbo v višini 160,00 EUR na TR ZOTKS: SI56 6100 0000 5312 940 (Delavska hranilnica), sklic 00 050101 (Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Zaloška 65, 1000 Ljubljana). S prispevki in drugimi finančnimi viri bomo pokrili nastanitev in prehrano za udeležence in mentorje, strokovno delo, gradiva, nezgodno zavarovanje ipd.

Kje lahko dobim dodatne informacije?

01 25 13 727 // tabori@zotks.si

Si geek ali pa želiš to še postati? Pridruži se nam v Medvedjem Brdu.
Datum: 
nedelja, 21. Avgust 2016