Poletna šola logike za mlajše v sodelovanju s CŠOD

Javorniški Rovt 11. do 15. julij 2016 15 udeležencev

Sem prav/a?

»Itak, sej to je čist logično!« Če si star/a med 10 in 14 let, ne glede na to ali že imaš izkušnje s tekmovanj iz znanja logike ali ti je logika povsem tuja, se hitro prijavi, da ne bo spet pre-hitro zmanjkalo prostih mest – logično! Izpolni PRIJAVNICO in skupaj bomo kodrali možgane in ugotavljali, kaj vse je logično in kaj ne. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest preko strani CŠOD Trilobit TUKAJ!

Kaj bomo počeli?

Na poletni šoli logike bomo možgane urili z logiko, logičnimi nalogami in lingvistiko in skupaj ugotavljali, kaj je logično in kaj ne. Z nami bodo zabavni mentorji, ki že pripravljajo zanimive vsebine, da bomo del počitnic preživeli v čim bolj sproščenem a obenem tudi poučnem okolju. Delali bomo naloge s tabelami in se ukvarjali z logiko v vsakdanjem življenju. Reševali bomo naloge z grafi, japonske logične uganke, pogledali bomo, kaj pomeni izjavna logika in se zabavali z lingvističnimi nalogami, kjer se nam bo mogoče malo zapletal jezik.

Kdaj in kje?

Od ponedeljka, 11., do petka, 15. julija 2016 v CŠOD dom Trilobit (Javorniški Rovt 25, Jesenice)

Na kaj ne smem pozabiti, ko pakiram?

Osebni dokumenti: kartica zdravstvenega zavarovanja

Za bivanje: 1 rjuha, 1 prevleka za odejo, prevleka za vzglavnik, pribor za osebno higieno, vreča za umazano perilo, 2 brisači, plastenka za vodo 0,5 l, ročna svetilka, sončna očala, krema za sončenje, kopalke, brisača za kopanje

Oblačila in obutev: spodnje perilo, nogavice, pižama, trenirka, kratke in dolge hlače, kratke in dolge majice, pulover, vetrovka, kapa za zaščito pred soncem, telovadni in sobni copati ,dežnik, manjši nahrbtnik za pohode

Za šport in razvedrilo: knjige ali razvedrilno branje (po želji), družabne igre (po želji), inštrumenti (po želji)

Kdo je vodja?

Mateja Hrast, študentka Fakultete za matematiko in fiziko UL, večletna mentorica na poletni šoli logike, udeleženka mednarodne lingvistične olimpijade ter zunanja sodelavka ZOTKS pri tekmovanjih iz znanja logike.

Do kdaj se moram prijaviti?

Prijave* sprejemamo do zasedbe mest oziroma najkasneje do 27. 6. 2016. Prijave sprejemamo izključno preko spletnega prijavnega sistema, preko elektronske pošte niso možne niti prijave niti rezervacije mest. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest preko strani CŠOD Trilobit TUKAJ!

* V primeru sprememb pogojev izvajanja ali premajhnega števila udeležencev si organizator pridržuje pravico do spremembe programa ali višine prispevka oziroma odpovedi poletne šole.

Kaj moram storiti, da bo prijava veljavna?

Ob prijavi je potrebno vplačati prostovoljni prispevek za udeležbo v višini 139,00 EUR na TR ZOTKS: SI56 6100 0000 5312 940 (Delavska hranilnica), sklic 00 050107 (Zveza za tehnično kulturo Slovenije, Zaloška 65, 1000 Ljubljana). S prispevki in drugimi finančnimi viri bomo pokrili nastanitev in prehrano za udeležence in mentorje, strokovno delo, gradiva, nezgodno zavarovanje ipd.

Kje lahko dobim dodatne informacije?

01 25 13 727 // tabori@zotks.si

 

Datum: 
petek, 8. April 2016