Prijava na tabore

Prijava na tabore, poletne šole in delavnice ter navodila za prijavo

PRIJAVNI SISTEM PRENAVLJAMO.

PRIJAVE ŠE NISO ODPRTE.

Prijave na tabore, poletne šole in delavnice (v nadaljevanju: tabori) so možne le prek elektronske prijavnice v sistemu ZOTKiS.

Prijav ali rezervacij prostih mest prek elektronske pošte ne sprejemamo.

Število mest na posameznem taboru je omejeno.

Skupaj s končnimi informacijami, ki jih za posamezen tabor najkasneje 7 dni pred začetkom pošljemo na e-naslov, naveden v prijavnem obrazcu, pošljemo tudi izjavo o udeležbi na taboru. Osnutek izjave si je možno ogledati tukaj (objavljen dokument je le informativne narave in ni namenjen izpolnjevanju in podpisovanju v primeru udeležbe na katerem od naših taborov).

Če še niste prijavljeni v elektronski sistem ZOTKiS, ob prijavi kliknite povezavo "Uporabniškega imena ne poznam":

prijava_0.JPG

 

Obvestilo glede odpovedi udeležbe

V primeru odpovedi udeležbe manj kot 14 dni pred začetkom posameznega tabora ZOTKS zaračunava administrativne stroške v višini 30,00 EUR. Informacija velja tudi za nagrajence, za katere je udeležba na taboru po lastni izbiri brezplačna (razen pri Poletnem taboru inovativnih tehnologij, kjer je postopek drugačen - gl. proti koncu te strani).

 

Obvestilo o uvrstitvi na čakalni seznam

Če so vsa mesta na taboru zasedena, ob prijavi dobiš avtomatsko sporočilo, da si na čakalnem seznamu. Če se bo kakšno mesto na taboru sprostilo (odpoved udeležbe ipd.), bomo prvega na čakalnem seznamu obvestili, da je sprejet na tabor. Dokler ne dobiš sporočila, da imaš mesto na taboru, prosimo, da ne nakazuješ prispevka za udeležbo.

 

Obvestilo za vse (potencialne) nagrajence

Najboljši na tekmovanjih in srečanjih v organizaciji ZOTKS se izbranega tabora lahko udeležijo brezplačno (nagrada ni prenosljiva na drugo osebo oziroma je ni možno zamenjati za gotovino ali na kakršenkoli drug način). V posameznem razpisu je navedeno, kakšni so pogoji za takšno nagrado. Nagrade za tekoče šolsko leto bodo fizično podeljene na slovesni razglasitvi rezultatov in podelitvi nagrad ZOTKINI TALENTI, ki predvidoma poteka junija v Ljubljani.

Predlagamo, da se interesenti že sedaj prijavite na tabor, ki se ga želite udeležiti, saj ne moremo hraniti prostih mest za potencialne nagrajence, da šele naknadno (tik pred začetkom prvih taborov) izkoristite morebitni nagradni kupon. Če bo posameznik nato med nagrajenci, bomo nakazani prispevek za udeležbo povrnili v celoti. Tisti, ki pa že veste, da ste med nagrajenci (po vsakem tekmovanju mentorje nagrajencev o nagradi predvidoma obvestimo po e-pošti), se lahko prijavite z nagradnim kuponom, ki ga ima posameznik na svojem ZOTKiS profilu (zgornji vodoravni meni zavihek "Tabori in poletne šole", nato podzavihek "Moji kuponi")". Če veš, da si med nagrajenci, kupona pa še nimaš na svojem profilu, nam piši na tabori@zotks.si (vmes se pa tudi kar prijavi po zgoraj navedenem postopku, da ne bodo vsa mesta prej zasedena).

Zotkis - kuponi .jpg

 

Plačilo akontacije za nagrajence

Zaradi resnosti prijave morajo nagrajenci vplačati 30,00 EUR akontacije. Znesek bomo vrnili po zaključku izbranega tabora, če se bo nagrajenec tabora udeležil. 

Nagrajenci srečanja mladih raziskovalcev

Na izbrani tabor se lahko prijavite prek prijavnega obrazca, v okence za opombe pa obvezno napišite, da ste nagrajenci srečanja mladih raziskovalcev. Zaradi načina prijave na srečanje na svojem profilu namreč nimate kuponov za brezplačno udeležbo. V prijavnem obrazcu pri plačilu nato izberite celotni prispevek, vplačate pa le 30,00 EUR akontacije, kot je napisano zgoraj.

 

Prijave na Poletni tabor inovativnih tehnologij

Prijave za nagrajence ZOTKS na Poletni tabor inovativnih tehnologij potekajo samo prek spletne strani Fakultete za elektrotehniko, prek našega prijavnega sistema prijave niso mogoče. Prav tako nimamo informacij o prostih mestih, vse poteka le prek Fakultete za elektrotehniko. Pri izbiri tega tabora je potrebno ob prijavi poravnati celotni znesek za udeležbo, ki ga bomo po zaključku tabora vrnili, če se bo nagrajenec tabora udeležil. Ob prijavi navedi, da si Zotkin nagrajenec.

Prijave na Poletno šolo strojništva

Prijave za nagrajence ZOTKS na Poletno šolo strojništva potekajo samo prek spletne strani Fakultete za strojništvo, prek našega prijavnega sistema prijave niso mogoče. Prav tako nimamo informacij o prostih mestih, vse poteka le prek Fakultete za strojništvo. Pri izbiri te poletne šole je potrebno ob prijavi poravnati celotni znesek za udeležbo, ki ga bomo po zaključku poletne šole vrnili, če se je bo nagrajenec udeležil. Ob prijavi navedi, da si Zotkin nagrajenec.

Datum: 
četrtek, 1. Januar 2015