Natečaj: prireditev Zotkini talenti 2020

Novica iz dne 30.3.2020

Natečaj: prireditev Zotkini talenti 2020

Vsi osnovnošolci, srednješolci in študenti POZOR!

Plesalci, pevci, igralci in drugi talenti, pošljite nam svoje ideje za popestritev prireditve ZOTKINI TALENTI.

Za slovesno razglasitev rezultatov državnih tekmovanj iz znanja in srečanja mladih raziskovalcev v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) ZOTKINI TALENTI letos ponovno iščemo nastopajoče, ki bodo imeli priložnost pokazati svoj talent. Še posebej lepo vabljeni vsi, ki tudi sicer sodelujete na tekmovanjih iz znanja in srečanju mladih raziskovalcev v organizacij ZOTKS. Prireditev bo potekala v nedeljo 14. junija 2020 v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Kako lahko sodelujem?

Če te mika, nam pošlji predlog oziroma posnetek svoje točke. Posamezen posnetek naj ne bo daljši od 4 minut. Posnetek nam pošlji najkasneje do 10. maja 2020 na elektronskem nosilcu (USB ključek). Prireditev je zelo odmevna in dobro medijsko pokrita, zato izkoristi priložnost! Vse informacije so na voljo tukaj.

Sodeluj na natečaju in morebiti boš prav ti na končnem seznamu nastopajočih na slovesni prireditvi.

Oglej si posnetek ali posnetek prireditev iz prejšnjih let. Lahko pa na našem kanalu poiščeš tudi posnetke posameznih nastopov.

Za morebitne dodatne informacije nam piši na talenti@zotks.si.

Slike 2019_small.jpg

Če bo zaradi trenutnih razmer prireditev odpovedana oz. prestavljena, bomo izbrane povabili k sodelovanju na naslednji prireditvi.

Datum: 
ponedeljek, 30. Marec 2020