VR večer na EJOI 2019

Novica iz dne 21.8.2019

VR večer na EJOI 2019

Na 3. evropski juniorski računalniški olimpijadi EJOI 2019, ki bo potekala v Mariboru, se bodo mladim računalničarjm predstavila tudi nekatera slovenska podjetja. Podjetje Izstop d.o.o. bo poskrbelo za zanimiv in interaktiven VR večer.

Podjetje je na trgu prisotno že od leta 2010. Njihovi prvi poslovni koraki so temeljili na kreiranju spletnih strani, spletnih trgovin in mobilnih aplikacij, danes pa njihova glavna dejavnost temelji na tehnologijah virtualne in obogatene resničnosti ter na visokotehnoloških inženirskih storitvah. Leta 2014 so ustanovili novo blagovno znamko 505VR, ki je specializirana za ustvarjanje VR/AR vsebin in razvijanje uporabnosti same tehnologije.

Blagovna znamka 505VR je rezultat večletnih izkušenj na področju uporabe in razvoja sodobnih tehnoloških rešitev, ki hkrati zaznamuje novo smer v razvoju podjetja. S povezovanjem najnovejše tehnologije s sodobnimi komunikacijskimi pristopi za svoje naročnike ustvarjajo izvirne, navdihujoče izkušnje. Vse projekte v podjetju izvajajo celostno, rešitve pa prilagajajo strategijam naročnikov in njihovim ciljnim uporabnikom. Pri vsaki nalogi kreativne rešitve in strategije prepletajo z video produkcijo in razvojem aplikacij ter programov, ter na ta način projekte privedejo do najboljšega rezultata. V preteklih letih so za številne naročnike razvili raznovrstne inovativne in izstopajoče projekte, ki služijo kot orodje v poslovanju, izobraževanju, marketingu in drugod. V podjetju razvijajo tudi lastne inžinerske produkte, ki vključujejo razvoj tako strojne kot programske opreme. Primer tega so revolucionarni produkti v turizmu ter produkti, ki bodo podjetjem služili za operativne namene.

Podjetje Izstop d.o.o. in njihova blagovna znamka 505VR stremi k ustvarjanju inovativnih  produktov za izboljšanje in poenostavljanje vsakodnevnih procesov tako v poslovnem kot zasebnem življenju. V podjetju zaupajo v svoje znanje in razvoj ter prisegajo na inovativnost ter kakovostno in celovito izvedbo storitev ali rešitev.

Izstop.jpg

large_EJOI 2019_0.JPG

 

Datum: 
sreda, 21. Avgust 2019