Vtisi in mnenja staršev

Kaj si nekateri starši mislijo o naših taborih, poletnih šolah in delavnicah? Kaj to pomeni za njihove otroke? Česa se mladi naučijo? Kaj pridobijo? Kako se imajo?

 

Moj sin se je letos prvič udeležil modelarskega tabora. V bistvu je bil prvič sam na daljšem taboru. Ni poznal niti učencev niti učiteljev. Seveda je imel prvi dan veliko krizo pa drugi in tretji. Prisotna spremljevalka ga. Petra je pripomogla k boljšemu bivanju na taboru, pomagala mu je prebrosti domotožje in mu pokazala, kako lahko uživa tudi daleč od doma. Domov se je vrnil poln pozitivnih vtisov, dobre volje, nasmejan. Resnično sem hvaležna takšnim mentorjem in preostalim spremljevalcem, da so sposobni izpeljati tabor na tako pozitiven način. Hvala za te priložnosti.
(mama udeleženca Poletne šole modelarstva 2017)

*****

Najlepša hvala za odlično organizacijo tabora. Moj sin je bi zelo navdušen in zadovoljen.
(oče udeleženca Mladinskega astronomskega raziskovalnega tabora Medvedje Brdo 2017)

***

Hvala vam za izveden tabor. Sin je bil izjemno navdušen in zadovoljen.
(mama udeleženca Poletne šole elektronike in robotike 2017)

*****

Moj sin je bil nad astronomskim taborom zelo navdušen, tako da je že letos rekel, da gre tudi drugo leto :-)
(mama udeleženca Mladinskega astronomskega raziskovalnega tabora Kmica 2017)

*****

Sin je bil zelooo zadovoljen in kar prehitro je minilo teh pet dni, čeprav je bilo prvi dan malo težje, ker ni nikogar poznal. Ko smo prišli ponj je rekel, da bi ostal še kakšen teden, ker je bilo tako super. Stkala so se nova prijateljstva pa tudi ponosno nam je pokazal zametke filma, ki so ga posneli na taboru. Tako da še enkrat najlepša hvala za dobro izveden tabor in izredne mentorje.
(mama udeleženca Osnovnošolskega glasbeno-filmskega tabora 2017)

*****

Tabor nam je bil zelo všeč, ekipa odlična, izkušnja neprecenljiva – hvala.
(mama udeleženke Osnovnošolskega filmskega tabora 2017)

*****

Hvala za nagrado in super tabor!
(mama udeleženca Poletne šole elektronike in robotike 2017)

*****

Res lahko rečem le vse najlepše o vaši organizaciji ... Na taboru je bil najprej sin, zdaj pa s tem nadaljuje hčerka ... Oba sta zelo zadovoljna in vsak tabor pusti lepe spomine in novo znanje, ki ostanejo za vedno. Res zelo občudujemo vaš trud in delo za naše otroke, ki tudi z vašo pomočjo pridobivajo na področju znanja in tudi na osebni rasti ...
(mama dveh udeležencev naših taborov v preteklih letih)

*****

Tabor se je končal in to več kot uspešno! Moja hči je bila navdušena, veliko se je naučila, preživela čudovit teden z novimi prijatelji v prelepem okolju. Z veseljem se bo vrnila tudi prihodnje leto. Hvala vsem mentorjem in vam za organizacijo ter obveščanje.
(mama udeleženke Poletnega tabora računalništva 2014)

*****

Moja hči je v petek zaključila tabor in je bila navdušena in se ga namerava drugo leto zopet udeležiti. Tudi midva z možem sva navdušena nad vašim delom, ki naše otroke spodbuja h kreativnemu razmišljanju, predvsem pa jih spodbuja k raziskovanju in doseganju novih ciljev ter širi njihova obzorja.
(mama udeleženke Poletne šole logike 2014)

*****

Hvala lepa za poslano in najlepša hvala vaši celotni ekipi za dva krasna ustvarjalna počitniška tedna, ki ju je moj sin preživel v vaši in družbi ostalih udeležencev. Se že zelo veseli naslednjega poletja ...
(mama udeleženca Poletne šole elektronike in robotike 2014 ter Poletnega tabora računalništva 2014)

*****

Hvaležna sem, da sta bila starejša dva otroka deležna vaših taborov. Upam, da bo lahko tudi tretji, najmlajši kje sodeloval. Tabori so izjemno dobro organizirani in dostopni cenovno vsem, kar sem že večkrat širila naokoli. Hvaležna sem vam za izvajanje in upam, da vam bo uspelo delati tako kvalitetno še naprej.
(mama dveh udeležencev naših taborov v preteklih letih)

*****

Tudi jaz se vam zahvaljujem za lepo in uspešno izveden tabor, katerega udeleženka je bila moja hči. Bila je prvič in zagotovo ne zadnjič, saj ji je bilo druženje v takšni delovni obliki zelo všeč. Poleg tega je pridobila nova poznanstva, ki jih uspešno nadgrajuje. Tovrstni tabori pa so tudi lepa spodbuda in izziv za nadaljnje delo. Zagotovo ne poteka vse vedno gladko, a končna ocena je "super" s strani udeležencev in posledično tudi nas staršev.
(oče ene od udeleženk Poletne šole logike v letu 2012)

*****

Z izvedbo taborov smo bili (otroci in starši) letos zelo zadovoljni.
(mama enega od udeležencev Poletne šole modelarstva v letu 2012)

 

Seznam aktualnih taborov je na voljo tukaj.

Iskreno bi se vam rada zahvalila za odlično izveden tabor. Moj sin je nadvse užival in je izredno vesel, da se ga je udeležil. (mama udeleženca Poletne šole logike 2014)
Datum: 
ponedeljek, 14. November 2016