Vtisi udeležencev in udeleženk

 

Pohvalil bi prehrano in zelo dobro in zanimivo vsebino tabora. Predavanj je bilo sicer malo preveč, ampak so bila zelo zanimiva. Je bil pa tabor ravno prav zahteven in zelo super izpeljan. Tudi izleti so mi bili zelo všeč. V prihodnje bom pa lahko koristno uporabil praktično znanje, ki sem ga pridobil o lotanju in kako sestaviti svoj sprejemnik.
(udeleženec Poletnega tabora radioamaterjev 2016)

*****

V spominu mi je najbolj ostalo, ko so nam fantje nagajali in ko so odprli vrata in jim je na glavo padla smetišnica :)
(udeleženka Jesenskega raziskovalnega tabora Trenta 2016)

*****

Sporočilo mentorju Viliju: Očitno je, da obvladate svoje področje. Imela sem se lepo! :)
(udeleženka Mladinskega raziskovalnega tabora Rogla 2015)

*****

Na tabor bi prišel tudi naslednje leto, ker mi je všeč, da lahko sam naredim model, ki deluje.
(udeleženec Poletne šole modelarstva, 2013)

*****

Všeč mi je bilo kopanje, igranje odbojke in spust s sankami.
(udeleženka Mladinskega raziskovalnega tabora Rogla 2013)

*****

Jah, tabor. Prišla sem s pričakovanji o nekem noro geekovskem taboru, kjer se nihče ne smeji, vsi spijo ob 9h ... Potem pa - tadam!!! Tabor 2013! Veliko smo reševali, bilo nam je skupno, skupni interes. Sploh pa smo se zabavali v prostem času ... Noreli, se pogovarjali, ponočevali in debatirali o vsem možnem. Predvsem pa sem spoznala super ljudi z enakimi interesi. Bilo je lepo in spomini bodo za vedno ostali.
(udeleženka Poletna šole logike 2013)

*****

Letošnji tabor mi je bil res zelo všeč. To, da sem se odločila za tabor, mi ni žal. Na njem mi je bilo všeč to, da sem se veliko naučila o robotiki in to, da smo bili pri morju. Najbolj od vsega pa mi je bilo všeč to, da sem spoznala dobre prijatelje, s katerimi smo se imeli SUPER!! Naslednjega tabor se mislim udeležiti.
(Udeleženka Poletne šole elektronike in robotike, 2012)

*****

Letos sem se udeležila tabora robotike in elektronike ter tabora inovativnih tehnologij. Na obeh taborih je bilo super.

Tabor robotike in elektronike, ki je potekal na Rabcu, mi je bil všeč, vsi učitelji in spremljevalci so bili prijazni, lokacija je bila dobra, bili smo ob morju ... Mogoče sem pogrešala le večer ob ognju, kot smo ga imeli lani v Tolminu.

V Ljubljani na taboru inovativnih tehnologij je bilo prav tako super, na delavnicah sem se naučila veliko novega, lepo je bilo poskrbljeno tudi za družabne večere, spremljevalci so bili prav tako prijazni.

Upam, da boste še naprej izvajali tabore, ker so res dobri, na njih sem se veliko naučila, spoznala pa sem tudi nove prijatelje.
(udeleženka Poletne šole elektronike in robotike ter Poletnega tabora inovativnih tehnologij, 2012)

*****

Mislim, da lahko v imenu vseh udeležencev (zdaj že zaključene) Poletne šole kemijskih znanosti pohvalimo ZOTKS in strokovno osebje za odlično izpeljan tabor, zanimive teme in vsekakor odlično družbo. Upam, da bo poletna šola kemijskih znanosti v prihodnjem letu trajala še kakšen dan dlje, saj je bila res maksimalen izkoristek počitnic ... Zagotovo se drugo leto tabora ponovno udeležim, upam da z isto zasedbo, ki je bila najboljša, ki bi si jo človek želel.P.s: Vse pohvale tudi ustvarjalcem poročila o delavnicah, še posebaj idejnemu vodji 8. slida (Dušan ftw ;))
(Udeleženec Poletne šole kemijskih znanosti, 2011)

*****

Z znanjem, ki sem ga dobil na taboru, bom doma lahko sam sestavljal in spajkal el. vezja, morda celo kaj popravil.
(Udeleženec Poletne šole elektronike, 2010)

*****

Najbolj mi bodo ostali v spominu strpni in prijazni mentorji, tekoča izvedba tabora ter obravnavane tematike. Naslednje leto bi lahko obravnavali še kakšno drugo področje kemije.
(Udeleženec Poletne šole kemije, 2010)

*****

Najbolj mi je ostalo v spominu, ko smo ob večerih opazovali vesolja čez teleskop.
(Udeleženka Astronomskega mladinskega raziskovalnega tabora Kmica, 2010)

*****

Najbolj mi je ostalo v spominu, kako smo se do kolen pogreznili v blato, našli mrtvo žabo, ki je kasneje čudežno oživela.
(Udeleženka Biološkega mladinskega raziskovalnega tabora Kodreti, 2010)

*****

Hvala za tak ful kul tabor! :-)
(Udeleženec tabora Kreativne multimedije, 2010)

*****

Hodila sem že v druge poletne šole, v katerih sem bila za vse „piflar“. Ko sem prišla sem, sem vedela, da sem prišla k sebi enakim. Vendar ne k piflarjem, ampak k „ta pametnim“, s katerimi sem se dobro počutila. Bili smo v domu Planinka, skupaj z računalničarji. Med sabo se večinoma nismo poznali, zato smo imeli najprej spoznavni večer. Skozi poletno šolo smo se veliko naučili in sklepali nova prijateljstva ter se jasno veliko zabavali. Med drugim smo pri urah logike poslušali predavanje Simone Klemenčič in Boruta Cerkovnika, ki sta iz komisije ZOTKS. Poleg večernih iger smo se igrali igro morilec, ki je zelo zabavna. Na Pohorju je bilo zelo lepo in upam, da bom naslednje leto spet prišla.
(Udeleženka Poletne šole logike, 2010)

*****

Tam smo se naučili več praktične kemije kot v šoli celo leto. Seznanila sem se s področji kemije, ki jih prej sploh nisem poznala. Škoda le, ker je minilo tako hitro! 
(Udeleženka Poletne šole kemije, 2009)

*****

Na poletni šoli sem se imel lepo, spoznal sem nove prijatelje in se naučil veliko novega. Tudi popoldanske aktivnosti so se mi zdele zanimive (sploh izlet v Kranjsko Goro, kjer sem lahko zapravljal :-)). (Udeleženec Poletne šole robotike, 2009)

*****

Stkali smo veliko novih prijateljstev in smo si obljubili, da se naslednje leto ponovno vidimo.
(Udeleženka Poletne šole čebelarstva, 2009)

*****

Tabor priporočam vsem, ki želijo kaj več vedeti o človeškem telesu in njegovih procesih. S tem taborom jih namreč lažje začneš razumevati.
(Udeleženka Poletne šole Zdravje in okolje, 2009)
 

Seznam aktualnih taborov je na voljo tukaj.

Posebej bi pohvalila mentorje :) Niso preveč tečni pa še stari niso … zabavni so. (Udeleženka Astronomskega mladinskega raziskovalnega tabora Kmica, 2010)
Datum: 
petek, 11. November 2016